Az Egyesült Államokban 1,4 millió olyan ember él, aki transzneműnek vallja magát. Eddig azonban a transzneműek hálózatának a médiában való megjelenése elképzelhetetlenül korlátozott és gyakran romboló volt. Ez azt jelenti, hogy a transznemű emberek elképzelhetetlen veszélyben élnek, mivel az emberek amint egy alkalommal helyesen megértik a...

Lassúnak és letargikusnak érzi magát? 7 élelmiszer, amelyek feltölthetnek energiával. B12-vitamin, más néven kobalamin, az egyik alapvető tápanyag, amely segít fellendíteni az anyagcserét és erősíti az immunrendszert a szervezetünkben.

Emberre is veszélyes az a vegyi anyag, amelyet a Tura térségében talált madártetemek közelében lévő húsdarabok vizsgálatakor az előzetes szakértői vizsgálat kimutatott. E közben vadászok, természetvédelmi őrök, rendőrök közösen járőröznek és folyik a nyomozás a tettes után.

Nyugat-Európában egyértelműen megindult a negyedik hullám, amelynek Magyarországra való megérkezésének már most is vannak jelei. A legjobb védekezés továbbra is az oltás. "Nincsen különbség az egyes oltások hatékonysága között", mondta a miniszter. Továbbra is az idősek a legveszélyeztetettebbek.

Dőlnek hozzák olvasóink levelei, miután felkavarta az állóvizet az Örs vezér téri koldusmaffiáról készített videónk. Szerencsére a rendőrség azonnal lépett, és az Örsről el is tűntek a kéregetők. Most egy térképre összegyűjtöttük: ezeken a helyeken zaklatják a járókelőket!

A Magyar Közlönyben csütörtök este megjelent kormányrendelet szerint legkésőbb szeptember elsejéig be kell oltatni magukat a köz- és magánegészségügyi ellátásban dolgozóknak - ez vonatkozik a mentőknél, a gyógyszerellátásban, a diagnosztikában, a betegszállításban és a szociális intézményekben egészségügyi ellátást nyújtó dolgozókra is. Aki nem...