Asztrológia - 11 dolog, amit tudnod kell, mielőtt randizol egy Nyilassal

2021.07.11

1. A Nyilasok szeretnek nevetni. Minden egyes nap, amikor élnek, jól akarják érezni magukat, és olyan partnerekre vágynak, akik az életet szórakoztató kalandnak tekintik, és az idő nagy részében könnyed és játékos tudnak maradni.

2. Ha szomorú vagy stresszes vagy, a Nyilasod megpróbál megnevettetni. Tekintsd ezt inkább a szeretet aktusának, mintsem helyzetbe nem illő baklövésnek. Ők csak azt szeretnék, ha újra mosolyogni látnának.

3. Ha meg tudsz nevettetni egy Nyilast, akkor egy Nyilast is meg tudsz szerettetni.

4. A Nyilasok szeretnek utazni, új helyeket kell felfedezniük, és ki kell mozdulniuk a lakóhelyükről, hogy teljesen elégedettnek érezzék magukat az életben.

5. A Nyilasok közös hibája, hogy általában nyersen beszélnek. Kimondják az igazat, és nem akarják megbántani az érzéseidet - csak hiányzik belőlük az az érzékenységi zseton, amire néhány vékonyabb bőrű társuk vágyik. Ne vedd magadra.

6. Pozitívum, hogy a Nyilas jegyben született emberek nem sírósak és nem túlságosan érzelmesek. Ha olyasvalakit keresel, aki fogja a kezed és elkényezteti, akkor inkább válassz egy másik csillagjegyet.

7. Ha egy Nyilasnak azt mondod, hogy tegyen valamit, valószínűleg az ellenkezőjét fogja tenni. Nem szeretik, ha bekerítik őket, vagy korlátozzák a szabadságukat. Ne próbáld rábeszélni őket valamire, hagyd, hogy a saját személyiségük legyen, és saját döntéseket hozzon.

8. A Nyilasok szeretnek szórakoztatni. Az ideális randi számukra az, ahol ők lehetnek a reflektorfényben: vidd el őket karaokézni, és nézd, ahogy tündökölnek!

9. Ezzel kapcsolatban, ha szerelmes vagy beléjük, csak várd ki, amíg meglátod, hogy történeteket találnak ki és műsort adnak elő, hogy megnevettessék a gyerekeket. Ők a legédesebb szülők, akiket egy gyerek kívánhat.

10. Soha ne próbáld meg rávenni Sagot, hogy válasszon közted és a barátai között. A lojalitásuk mélyről fakad.

11. A Nyilasok kalandvágyó szerelmesek, és nem félnek kipróbálni valami újat. Nyugodtan mondj nekik valamit, amit szeretnél kipróbálni, és nézd, ahogyan élvezettel felnőnek a kihíváshoz

.
.