15 fotó a tragédia előtti pillanatról

2021.09.02

15 izgalmas fotó, mely után örökre megváltozott a  képen szereplők élete.


1.Niagara vízesés

Ez a kép még 1995-ben készült egy fenegyerekről, aki a hajléktalanokra próbálta felhívni a figyelmet. A Niagara-vízesés fölött próbált jet-skizni, de az ejtőernyője nem nyílt ki, és a mutatványban odaveszett.

.

2. Pacific Southwest Airlines

Ez a kép a Pacific Southwest Airlines 182-es járatának utolsó képe, amely 1978-ban San Diego felett ütközött össze egy másik repülőgéppel. Mind a 137 utas a fedélzeten életét vesztette, és 7 ember a földön is, ahol a gép részei landoltak.

.

Az Egyesült Államokban 1,4 millió olyan ember él, aki transzneműnek vallja magát. Eddig azonban a transzneműek hálózatának a médiában való megjelenése elképzelhetetlenül korlátozott és gyakran romboló volt. Ez azt jelenti, hogy a transznemű emberek elképzelhetetlen veszélyben élnek, mivel az emberek amint egy alkalommal helyesen megértik a...

3. Patrick Swayze

Ez itt csak egy hatalmas szerencsétlenség. Ez a kép nem sokkal azelőtt készült, hogy Patrick Swayze hasnyálmirigyrák következtében meghalt, mindössze 57 éves volt. Swayze a 80-as évek elején vált népszerűvé olyan filmekben nyújtott szerepeivel, mint a Dirty Dancing és a Ghost.

4. Johnny Cash

Ez a fotó néhány hónappal azelőtt készült, hogy a híres Cash meghalt összetört szívvel, miután felesége eltávozott. Ez a fotó az utolsó koncertjén készült, amely a Carter Ranch-en volt Hiltonsban, VA-ban.

.

5. Mt. Everest felfedezők

Ez a kép az utolsó ismert fotó George-ról és Sandy-ről az alaptáborban 1924-ben. Utoljára az északkeleti gerincen látták őket élve, miközben a Mt. Everest megmászását végezték. Nem tudni, hogy ők ketten valóban eljutottak-e a csúcsra vagy sem.

.

6. A Titanic

Ez az utolsó ismert fénykép a Titanicról, a hajóról, amelyről azt mondták, hogy elsüllyeszthetetlen. A Titanicot végül egy jéghegy süllyesztette el, és 710 ember megmenekült, míg 1500 másik meghalt.

7. Éjszakai klub tűz

Ez a fotó szó szerint másodpercekkel azelőtt készült, hogy 2003-ban a Rhode Island-i Station nightclubban 100 ember halálát okozó tűz keletkezett. A tüzet a zenekar menedzsere okozta, aki pirotechnikát gyújtott. A tűz elszabadult, amikor a falakon belül lévő gyúlékony hangszigetelés meggyulladt.

8. Notorius BIG

Ez az utolsó ismert fotó Bigről halála előtt. Csak 24 éves volt, amikor meggyilkolták, vannak találgatások arról, hogy ki ölte meg, de a gyilkosságuk még mindig megoldatlan. Biggie az egyik legjobb rapper, aki valaha a földön járt.

9. Szeptember 11 áldozata

A képen Joe Kelly látható. Joe itt két gyermekével látható egy Yankees-meccsen. Kelly meghalt, amikor egy csoport muszlim terrorista 2 repülőgépet repített a New York-i ikertornyokba. Ez a tragédia 2996 ártatlan áldozat halálát okozta.

10. Medve megöli a túrázót

Ezt a fotót egy kiránduló készítette, akit egy fekete medve ölt meg. Darsh Patelt 2015. szeptember 21-én ölték meg egy erdős területen, ahol az áldozat túrázott. A mobiltelefont, amelyen a fotó volt, a medve agyarának harapásnyomával találták meg.

11. James Dean

Ez a fotó James Dean színészről készült 1955-ös halálos autóbalesete előtti pillanatokban. Dean mindössze 24 éves volt halálakor.

12. A Fast & The Furious színésze

A Fast & The Furious színészéről, Paul Walkerről készült fotó mindössze néhány órával a 2013-ban autóbalesetben bekövetkezett korai halála előtt készült.

13. Az omaghi robbantás

A képen látható piros autóban volt a bomba, amely 29 ember halálát okozta és 220 embert megsebesített. A férfi és a gyerek túlélte, a fotós nem.

Az omagh-i robbantás. A fényképen látható piros autóban volt egy bomba, amely 29 embert megölt és 220 másikat megsebesített. A férfi és a gyerek is túlélte, a fotós nem.

14. Az uruguayi 571-es járat utolsó képe

Mielőtt lezuhant az Andokban 1972. 10. 13-án. A 45 emberből 27-en élték túl az első lezuhanást. A túlélők végül arra kényszerültek, hogy a halottakat felfalják, hogy életben maradjanak. 16 embert 72 nappal később mentettek ki.

15. A fedélzeti kamera rögzíti

A pillanatokat, mielőtt a Transasia 235-ös járata a tajvani Keelung folyóba zuhant. A gépen 58 ember utazott - csak 15-en élték túl.

Egy fedélzeti kamera rögzítette a pillanatokat, mielőtt a Transasia 235-ös járata a tajvani Keelung folyóba zuhant. A gépen 58 ember utazott - csak 15-en élték túl.