Asztrológia - 11 dolog, amit tudnod kell, mielőtt randizol egy Vízöntővel

2021.07.11

1. A Vízöntők mélyen gondolkodó emberek, nem randiznak sekélyes, szűklátókörű emberekkel. Ha megpróbálsz vonzani egyet, légy nyitott, adj jó beszélgetést, és tegyél fel mély kérdéseket.

2. A Vízöntőknek szükségük van a függetlenségükre, és arra, hogy rendszeresen tölthessenek időt egyedül. Ne vedd ezt sértésnek, ez a természetük, és ez olyasmi, amivel a partnerüknek együtt kell működnie, nem pedig ellene.

3. A Vízöntők óriási szívvel rendelkeznek, még akkor is, ha mély gondolkodásuk és intelligenciájuk érzelmileg is távolságtartóvá teheti őket. Mindig helyesen akarnak cselekedni, de a "helyes dolog" mögött számukra az intellektusuknak kell állnia, nem csak a szívüknek.

4. Nem randizhatsz Vízöntővel, ha nem vagy intelligens. Könnyen megunják a buta embereket, és annyira vonzódnak azokhoz, akik elgondolkodtatják őket.

5. Hasonlóképpen nem randizhatsz Vízöntővel, ha szűk látókörű vagy. Trump támogatói, olyan emberek, akik irracionálisan dühösek lesznek, ha valaki nem ért velük egyet, és a reakciósok nem jelentkezhetnek.

6. A Bakokkal ellentétben a Vízöntők nem hagyományosak, és nem is akarnak hagyományos partnereket. Szerintük sokkal menőbb és vonzóbb, ha valaki a saját dobjának ütemére menetel, mintha egy drón lenne, aki lépten-nyomon azt teszi, amit elvárnak tőle.

7. Egy Vízöntő akkor van a legjobb formában, ha segíthet. Attól kezdve, hogy megnevettet, amikor le vagy törve, egészen addig, hogy segít megoldani egy nehéz munkahelyi problémát, a Vízöntők itt KIVÁLÓK. Imádják nagy szívüket arra használni, hogy jobbá tegyék azok életét, akiket szeretnek.

8. Ha ez egy középiskolai szuperlatívusz lenne, a Vízöntőkre szavaznának a "legvalószínűbb szektaalapító" kategóriában, mélyenszántóak és meggyőzőek, de ez nem jelenti azt, hogy el kell fogadnod, amit mondanak. Ne veszítsd el magad a Vízöntőben. Győződj meg róla, hogy minden, amit teszel, annak is van alapja, hogy ki vagy te mint személyiség.

9. Ha szükséged van arra, hogy valaki beléd kapaszkodjon vagy tőled függjön ahhoz, hogy úgy érezd, igazi kapcsolatban vagy, akkor durva ébredés vár rád.

10. A Vízöntő számára az ideális randi intim - mély érzelmi szinten akar veled kapcsolódni. Vidd el őket egy lebujba, ahol kettesben ülhettek a sarokban, vagy tegyetek egy éjszakai festői sétát egy vízparton.

11. Aki azt mondta, hogy "ha szeretsz valamit, engedd el, ha visszajön, a tiéd", az egy Vízöntőről beszélt. Minél több szabadságot adsz nekik, annál jobban fognak értékelni.