Asztrológia - A Tűz Asszonya

2021.07.16

A tűz nő a szenvedély és a játékosság táncos megtestesítője. A Nap helyén lakik, mint egyfajta élő inspiráció minden élet számára, amellyel kapcsolatba kerül. Az emberek érezni akarják kalandját és intenzív tüzét, amely bennük ég, és meg akarják tapasztalni a vele járó magasabb látomásokat. A tűz a történet, a tánc és a dal szíve. Szeretettel várja a barátokat és a családot, hogy együtt ragyogjanak, mint a merész, bátor cselekvés ideje. Ő mindenre kiterjedő. Ő az az idő, amikor kibontakoztatjuk az erőnk teljes potenciálját. Ő feszít ki bennünket teljes kapacitásunkig, felemelkedve e földi magasságok fölé, mint egy olyan fúzió, amely arra törekszik, hogy megtalálja a rendkívüli dolgokat a hétköznapokban. Hogy egyesítsük tapasztalataink kreatív törekvéseit valami nálunk nagyobbal. 

Nyers ösztönöket épít fel, hogy túlküzdje magát a megpróbáltatásokon, amelyeket a világ elé állít, majd kifejezi és ünnepli egyéniségét, és amikor eljön az ideje, megküzd azokkal a kiterjedt kérdésekkel, amelyeket életünk egy pontján mindannyian felteszünk magunknak. Miért vagyunk itt? Mi a célunk? Aranyló perspektívával keresi a napsütötte horizonton túl rejlő válaszokat. Ezzel minden elem erejét egybefogja.

 Ő a reakciót kiváltó lelkesedés. Számára nem a tárgyról vagy a létállapotról van szó, sokkal inkább arról a kiegészítő elemről, amely lehetővé teszi számunkra, hogy túllépjünk a hétköznapokon. Tudnia kell, a mágia világa csak a benne rejlő kulccsal nyílik meg. Ő a túlélő, a fenegyerek, a performer, az úttörő, a filozófus és a küldetésre indult mesterlövész. Lassú táncba csavarodva, a tempó felgyorsul, megnyitja az eget, tűzgömböt kezd égetni a szívünkben, és füstöt emel a horizonton. Ez a felemelkedés az, ahogy a szívének kezdeti kitárulkozása lebontja a minden lélekben élő szimbólumokat.