Napi motiváció

2021.03.15

Még ha nem látod is, hogyan fog teljesülni az álmod, irányítsd a figyelmedet arra, hogy meg fog történni! Nem kell ismerned minden hozzá vezető lépést ahhoz, hogy előre lépj.

Rachel Brathen 

Ha hiszel valamiben, akkor ne csak ülj ölbe tett kézzel, a tévében bámulva az eseményeket, a kanapéról szurkolva, hogy majd csak lesz valami. Ha hiszel valamiben, akkor menj, és tegyél is érte valamit, ne másokra várj, hogy majd elintézik helyetted. Ha valami nem tetszik a közösségben, ahol élsz, akkor változtass a dolgokon! Vállalj szerepet, és küzdj meg azért, amit szeretnél!

Matthew VanDyke


Az élet rövid és egy egyedülálló esély. Kipróbálni magam, megvalósítani a tetteket - ismerem jól a határaim: minden nap rajtuk járok! - közben elbukni, felállni, hátrább lépni hat kockával, mégis előre indulni vissza. Bejutni a saját elmédbe; olyan poros, pókhálós szobákba nyitni be, ahol még sose jártál. Olyan pincékbe lépni be, hogy legszívesebben bocsánatot kérve kihátrálnál. De mégis előre menni, egy fejlámpával. Mindig tovább.

Balogh Ottó

Az emberek az életstílus-változtatásaikkal olyanok, mint az elefánt a porcelánboltban. Elkezdenek edzeni, mellette diétázni, közben időszakosan böjtölnek, valamint leállnak az alkoholizálással. Szokj le a leszokások és rászokások halmozásáról! A szokások kialakulásához idő kell. Egyszerre egy dologba vágj bele, és fókuszálj kizárólag arra! Csak így lehet hosszan tartó változásokat elérni.

Dan Maggs