Pszichológia - Nem baj, ha sok időre van szükséged, hogy továbblépj abból, ami megbántott téged.

2021.07.16

Nem tudom, mi történt a szíveddel, de kérlek, ne tartsd vissza a szerelmedet. Vannak repedések, amelyeket be kell töltened a szereteteddel, és csak a szereteted töltheti be őket. Nem tudom, mi történt a szíveddel, de kérlek, légy erős abban, aki vagy. És kérlek, ne hagyd, hogy egy másik ember tettei meggyőzzenek arról, hogy nem vagy elég jó úgy, ahogy vagy. A szívedben örök szeretet van, és az mindig megvéd téged.

Vannak helyek, ahová el kell menned, mert megérdemled a szeretetet, amit ott találsz, ha engedélyt adsz a lelkednek, hogy odamenj. Tudni fogod, ha valaki nem éri meg az energiádat. Tudni fogod, ha valaki nem méltó arra a szeretetre, amit adnod kell. Bízz az intuíciódban. Mindannyian megérdemeljük a szeretetet, de csak bizonyos lelkek vannak arra hivatottak, hogy bizonyos lelkeket szeressenek.

Kézzel írta Jacqueline Whitney.

Nem tudom, mi történt a szíveddel, de kérlek, szeress tovább. A szereteted soha nem vész kárba. A szereteted mindig látható, még akkor is, ha nem kapod meg olyan mélységben, mint amilyen mélységben adod.

Nem tudom, mi történt a szíveddel, de kérlek, emlékeztesd magad arra, hogy nem baj, ha sok időre van szükséged ahhoz, hogy továbblépj abból, ami megbántott. Nagyon fontos, hogy ne add ki a szíved túl hamar. Annyira fontos, hogy pihenj és gondolkodj. Annyira fontos, hogy időt szánj a gyógyulásra és a fejlődésre. Megérdemelsz minden időt, amire szükséged van ahhoz, hogy kigyógyulj abból, ami megbántott. Megérdemelsz minden időt, amire szükséged van ahhoz, hogy újra nyitott legyél a szeretetre. Nem baj, ha fájdalmat érzel. Mindvégig nem a te hibád volt.

Részlet Jacqueline Whitney Beyond Worthy című könyvéből.

Nem kell sietni, ha arról van szó, hogy megtaláld azt a személyt, akivel együtt kell lenned. Tudom, hogy rohanásnak tűnik. Tudom, hogy fáj, amikor a körülötted lévő emberek szerelmesek, te pedig nem. Talán néha úgy érzed, mintha a világ szerelmes lenne, te pedig egyedül vagy, és azon tűnődsz, miért vagy egyedül. Remélem, hogy ezekben az egyedül töltött pillanatokban emlékezteted magad arra, hogy túlságosan is méltó vagy a szeretetre, amire vágysz. Írd le, ha nem hiszel benne. Remélem, tudod, hogy semmi baj nincs veled. Nem nehéz téged szeretni. Nem vagy kevesebb, mint azok az emberek, akikhez hasonlítod magad. Teljesen elég vagy úgy, ahogy vagy.

A növekedés fárasztó, de a növekedés annyira fontos. Kérlek, hagyd, hogy a szereteted átáradjon rajtad, mielőtt elajándékoznád. Egy nap a napfelkelte felébreszt, és te valaki mellett fogsz feküdni, aki csodálattal tölt el, hogy a tiéd.